Freeport Awards

Igår var Freeport Awards! Det var jätteroligt och var oerhört bra stämning! Hög klass på allt! 
Härligt att se hur alla tappa kontrollen mer och mer under kvällen! Gärna folk som annars är ganska rediga :) 

Här kommer lite kort!

                    

              



Nu är det dags för födelsedagskalas! :)

Glam

Snart dags att börja göra mig iordning för Freeport Awards! Ska blir riktigt kul o se hur denna kvällen slutar!
Vi får inte ens veta vart vi ska! Kommer nog uppdatera med lite kort sen! :)




Myspys

Suck. Jag undrar så, hur jag ska kunna få med mig endast 15 kilo i min väska till Spanien. Börjar tro att det inte är möjligt! (Kan bero på att jag inte funderar när jag köper ännu mer kläder som jag måste ha med mig!)


Men strunt i det, kvällen har vi myst till det med fläskfilé och "grönmögelost" sås! Mums! Har tittat på Let's dance och nu är det dags för Sommaren med Göran.  






Komsellisious

              


Pizzamys i snökaos!

Usch fy och blä! Jag är så trött på detta vädret nu! Inte nog med att det snöade 1 decimeter till efter jag skottat taket, nu ska det börja småregna också! Jag vill inte mer!
Nu tar jag med mig familjen på pizzamys till min faster och bara är!

Något som bör tilläggas är att jag måste lära Tove att använda sin facebook, kan nu vara roligt som hon får användning för den! :)


Dans

Dansade igår med tjejerna, jättekul! Latinamerikanst är det nu! Kommer sakna dansen jättemycket när jag är borta! Får hitta någonstans att dansa i Spanien kanske :)

Vi bestämde att vi ska gå ut nästa onsdag efter dansen, ska blir kul att vara med tjejerna en helkväll innan jag åker! Mys!


Inhandlat resväska

Nu har jag vart och köpt väska idag! Skit svårt eftersom jag ska åka med Ryan Air som helst vill att man inte ska ha något bagage alls! Incheckad väska får inte väga mer än 15 kilo o det är inte lätt när man ska vara borta i iallafall tre månader. Hittade iallafall en i nylon som inte är så tung. Får nu bara se till att packa lätt, väldigt lätt!

Har också inhandlat en klänning från H&M som jag ska ha på Freeport Awards som är nu på lördag! :)





Välkommen till min nya blogg!

Alla mina små godinga här hemma i Sverige, nu ska jag faktiskt dra! På rikigt!
Jag trodde det knappt själv men nu är biljetterna bokade och den 9:e så är det avgång!
Sjukligt spännande! :) O eftersom det kostar bautamycket att ringa så fick jag order om att starta en blogg så ni kan följa vad som händer i España!

Hoppas jag kan vara duktig nog att uppdatera också :)

Hur som helst, jag ska åka till en stad som heter Jerez de la Frontera hos en familj med en liten pluttispojke som heter Álvaro och två hundar. Så det är där jag kommer spendera mest tid. Sen har jag givetvis tänkt se mig omkring i Jerez och hamnstaden närmast som heter El Puerto och självklart ta en tripp till Sevilla.



Här är den bilden som kommer upp först när man googlar Jerez




RSS 2.0