torsdagsmys


bebismani

Titta på dessa underbara bebisar. De är så söta att man smäller av!
Eftersom det av någon anledning fortfarande inte går att ladda upp så får jag länka istället.
Här är BABYFILM1 och BABYFILM2

Lovely!


Tänk att...

...det redan är fredag! Åh, så skönt!


Ceo i Greys Anatomy

Av någon anledning så bråkar min blogg med mig och vill inte lägga upp mitt klipp. Men här kommer iallafall länken till youtube och avsnittet "Not resposible" av Greys anatomy. Avsnittet är fyra innan oss i Sverige, liten varning då jag själv absolut inte vill se något i förväg! :)
Jag som älskar Greys tycker att det är fantastiskt roligt att min morbrors låt spelas där i och måste givetvis dela med mig av det! Låten är med mellan 17,00 och 18,32.

Ceo och Greys. Bra kombo, tycker jag!

Haircut

Nu är det snart dags för en efterlängtad klippning. Jag håller på att få spel på mitt hår som det är nu och behöver en ordentlig ändring. Som ni vet så försöker jag mitt allra bästa att låta bli att färga håret, vilket är fruktansvärt svårt! Men jag behöver en förändring och eftersom det förr varit att färga så får det nu bli lite mer frisyr istället. Eller? Jag kan ju vara fegast på jorden vad det gäller att klippa håret. Nedan följer lite foton jag letat upp på eventuella luggklippningar, vad säger ni? Please help me!! :) Min favorit är den stora bilden...


Förövrigt tror jag inte att jag någonsin kommer att klippa bort mer än någon decimeter eller så på längden, helst så lite som möjligt. Om jag skulle välja att klippa mig på ett ungefär som på min favorit bild skulle det innebära att jag klipper upp det lite. Jag är mest orolig för att jag inte ska kunna ha mina lockar, som jag så ofta har! :P
Jag är klart öppen för förslag!


pusshundar


pussungar


Skrutten är sjuk

Vår annars väldigt starka drake/dinosaurie är sjuk. Lillgossen såg halv död ut i eftermiddags när jag kom hem och alvedon gjorde inte honom bättre. Efter att ha ätit en banan, som förövrigt är det enda han har ätit idag, så verkade han lite piggare. Kanske ska tillägga att bananen inte åts upp förrän han kom på att en glass väntade på honom i frysen. Såhär pigg som han är på fotona är han inte idag! Men visst måste han vara det finaste på denna jord?!



Underligt

Jag sitter hemma i sängen under täcket och myser. Zlatans Milan spelar på tv och jag tittar samtidigt aftonbladet.se för att se vad som händer i världen. På något sätt så känns det så löjligt att titta på ett gäng som jagar boll när katastrofen i Japan är ett faktum. Hur kan vardagen fortsätta så orubbat när hela städer är borta på andra sidan jordklotet?
Jag tittar på en video som ligger uppe på nätet där man ser hur flodvågen kommer, drar  med sig bilar som om det vore små legoklossar och båtar som krossas mot broar och hus. Hela hus flyter med vattnet och höghusen skakar, också jämnförbart med ett för högt byggt legotorn som håller på att välta. Och här sitter jag. Så ofattbart.

Det borde finnas gränser för hur mycket ens vardag får lov att fortsätta så obehindrat när helt land är i sådan sorg. När ett helt land lever i sådan enorm kris. När ens medmänniskor lider så kopiöst.
Först den värsta jordbävningen i modern tid. Sedan en tsunami. Och nu kärnkraftverk som kollapsar.

Och där sitter dom. Gapande över fotboll.
Jag älskar att titta på fotboll men har svårt för det, just idag.


Lördagsliv

sara&sara 




Trots jäkligt mycket folk och trängsel blev det en lyckad kväll på esters med dans och angenäma möten med gamla klasskompisar från den goda tiden. Utekvällen med fina tjejerna kunde faktiskt inte bli mycket bättre!
 Med sådana lysande flickor kan det inte bli annat!

Synd är det bara att jag inte har en fungerande kamera, dessa foton från iPhonen är de enda där man ens ser någon form av kontur av att det är en människa på kortet.


Utkast: Mars 12, 2011

Rebecca & Fiona. Lorentz. JJ.
Bullets - the end of the world remix.


God damn it!


Japan

Usch och fy! Jag tittat på nyheterna och ser hur flodvågen drar in över Japan. Det är helt otroligt vilka krafter det handlar om och hur mycket det förstör. Med vänner ute och reser och släkt runt om i världen så känns det lite jobbigt att se på det. Jag minns hur fruktansvärt det var när tsunamin drog in över Thailand och hur jobbigt det var att vänta på svar från sina nära.

Jag läser alltid nyheterna på nätet på telefonen påväg in till jobbet på morgonen. Idag läste jag att det precis hade varit jordbävning och det verkade, under omständigheterna, ganska okej. Sen blev det bara värre och värre. Jag kan verkligen undra vad meningen med detta är. Stackars, stackars människor. Det finns inte ord för hur fruktansvärt det är.

Ens problem känns plötsligt väldigt små när man sitter och blir matad med låtsas mat av lillebror, sitter med datorn i knäet, nyheterna på tv:n och mat på spisen. Man ska vara glad för det man har. Det enda positiva med en sånhär katastrof är att folk får lite perspektiv på sitt liv och sina val. Man får lite distans till verkligheten och vad som verkligen betyder något.

Jag ska skicka alla positiva tankar och ljus till de drabbade. Jag föreslår att ni gör det samma.


Dreamy sky


Gymnasiet



Summering av alla dessa foton; Jag har ändrats en hel del genom åren. Vissa år var kanske bättre än andra! :)


Melllanstadiet och Höstadiet

Även här saknas ett foto och jag vet inte vart jag kan ha gjort av det! Synd.
Underbara år, och här ser jag om möjligt ännu galnare ut. Jag får trösta mig med att alla ser lika hyseriskt roliga ut i sina grymma outfits. Märk väl att jag ha på mig samma linne på första fotot som jag också hade när jag var pytt! Underbara envisa fjortistid. Det enda som är positivt med dessa foton på mig är att jag när vi tog nians "skojfoto" så hade jag tagit mitt förnuft till fånga och slutat blondera håret gult och övergått till mörkare. Tur var väl det.




Grundskolan 1-5

Jag hittade alla gamla skolfoton! Det är så himla roligt att se alla och ännu roligare att se hur jag såg ut!
Jag såg bannemig inte klok ut! Kanske kan det ha att göra lite med modet back then.
Jag saknar en del foton men här följer iallafall foton från Alléskolan i Kungsbacka.
Kan ni se mig? :)


Lovely items

Jag vill ha!



lilla flicka


Meditera Mera

Idag har jag för första gången försökt mig på meditation på riktigt. Det blev en ganska surrealistisk upplevelse.
Att man kan sitta stilla, i ett så enormt fokus är en prövning utan dess like. Att vara helt fokuserad på sig själv och att inte fundera över annat än bara sin egen existens och sina känslor är svårt. Speciellt i ett hus fullt av liv.

För det första så trodde jag att jag hade suttit i max tio minuter, jag hade suttit i 30. Jag blev väldigt varm, trots att jag satt i linne och byxor, utam värme i rummet och utan strumpor. Jag var så avslappnad att jag inte märkte att jag hade tappat halsbandet jag höll i handen. Inte heller har det någonsin känts som att mina axlar suttit så långt ner. Jag som i vanliga fall tycker att mina axlar sitter vid öronen. Det var en så fantastiskt skön känsla som for genom hela kroppen.

Ett tag tänkte jag mycket på filmen eat, pray, love som fick mig in i samma sinnesstämning.
Det känns som att detta blev ett ganska flummig inlägg men det struntar jag i. Alla borde meditera. Meditera Mera.


triss i damer



Galanthus nivalis

Så, här kommer nu en fjärdedel av alla foton jag tog på Snödropparna på trädgårdsföreningen.



Visst ger de härliga vårkänslor?!


Palmhuhset

Jag sitter på verandan hemma på Solkullagården och det är lite jobbigt med solen som skiner in så man inte ser vad man skriver på datorn. Jag tänker inte klaga, det är så underbart väder ute! Jag har suttit ute på altanen utan jacka och tittat på Freija när hon sprungit runt och jagat kottar. Fantastiskt härligt! Dessutom är det inte någon hemma mer än jag och den galna hunden. Vilket gör att det är betydligt lugnare än vanligt. Skönt.
Hunden vill dock helst vara ute hela tiden och skäller på mig så fort jag sätter mig i soffan.

Igår hade vi tjejer i familjen en tjejdag med uflykt till Trädgårdsföreningen i Göteborg. Hannu Sarenström har haft en utställning med 500 olika sorters snödroppar som mamma gärna ville se. Så vi packade ihop oss och åkte in. Först åt vi lunchpizza i bilen och sedan gick vi först till palmhuset och tittade lite (läs fotade mycket) där.




Snödropparna får komma i nästa inlägg för nu måste hunden ut igen!


bubbel

Det känns som att det inte kommit särskilt många vettiga inlägg av mig det senaste. Inte så mycket foton heller för den delen. Jag ska försöka skärpa mig lite. Inte nu dock. Jag kan bjuda på ett foto eller två! :)


Trist

Uscha. Hemma dag två med huvudvärk. Det är jobbigt när huvudet känns som att det ska explodera men man samtidigt är lite rastlös. Jag hade himla gärna varit på jobbet istället för att ligga hemma. Jag har tråkigt!

Det är ännu jobbigare att ligga hemma när man kommer på saker man skulle behöva göra på jobbet, saker som jag vill göra på jobbet. Första gången i mitt liv vill jag hellre vara på jobbet än hemma! Det känns bra :)



RSS 2.0