Sånt man lever länge på

Imorse när jag skulle duscha mig åtminstonde lite fräsch innan min snabba visit till jobbet så skulle Mille prompt också duscha. Mille vägrar alltid att man duschar håret på honom och ännu mindre att man sköljer ur schampot.
Idag fick jag försöka lura honom lite eftersom tiden inte fanns till för något strul. Jag frågar honom om han ser fåglarna i taket. Ja, visst gjorde han det. Jag frågade då vilken färg de var och han svarar snabbt att de är gröna. Nästan klart och jag sätter mig på huk brevid och tar bort vatten från ansiktet på honom och gör en pussmun mot honom. Han pussar tillbaka och tittar lite drömskt på mig och säger "Du är kärleken".

Älskade unge. Det lever jag länge på!

 


at the beach





Huvudvärken försvann undertiden jag satt där. Det mullrade ute vid havet så jag vågade inte stanna kvar, tyvärr kom huvudvärken tillbaka så fort jag gick därifrån. Kanske ska jag flytta ut på en öde ö där jag kan sitta i blåsten och blåsa rent skallen hela dagarna. Det hade varit fint.


stormigt huvud

Nu har jag himla synd om mig själv hela dagen idag. Jag tycker dock att det är ganska befogat att gnälla. Jag skulle kunna tro att mitt huvud ska sprängas. Jag förstår inte varför jag har blivit vald till detta huvud.
Så därför ska jag nu åka ut till havet, sätta mig på en klippa och låta stormen försöka blåsa ur skiten ur mig.


What a woman!

I mitt nästa liv vill jag nu bestämma att jag ska se ut som Beyonce, dansa som Beyonce och kunna sjunga som Beyonce. Jag bestämmer det nu. Okej?



 


Vad säger man?

När jag såg detta första gången visste jag knappt om jag skulle skratta eller gråta. Nu har jag tittat på den ett par gånger och jag skrattar så tårarna rinner varje gång. Killen är ljuvlig!


Brännskadad

Såhär går det när man tvingas baka själv inför Iseråsskolansdag.
Kanske ser det inte så illa ut men ungen hoppade upp och ner och grät i flera timmar. 
Skiten fick jag, då jag inte hjälpte henne att baka. Behöver jag säga att jag fick baka resten sen?

 


Vi har en ganska avslappnad hund...


Look At Me Now

Går på repeat hos mig just nu. Busta är helt sinnes!




Måndagens Bravader

Har idag antagligen varit den enda som avskytt solen. Jag har inte kunnat dra upp rullgardinen ens. Svalt har det också varit tvunget att vara. Kanske har jag inte haft de bästa förutsättningarna då det varit 25 grader och sol. Det såg jag under de 15 minuterna jag klarade av att vara uppe för att få något i magen. Jag hatar huvudvärk. Den människan som botar min huvudvärk kommer jag att älska. Promise!

Igår var hade vi planeringsdag med jobbet. Vi var hos min kollega som bor vid havet i Åskloster. Vi hade fantastiskt väder och jag tycker det var himla intressant att få vara med och lyssna på mina kollegor, som sitter på så mycket kunskap och erfarenhet, när de diskuterade olika saker. Jag har faktiskt väldigt fina kollegor!
Efter planeringsdagens slut överraskade vi en av våra kollegor med möhippa då hon ska gifta sig om två veckor. Väldigt överraskad fick hon få sig en liten rosa krona med fin slöja och ett champangeglas i handen. Bilarna åkte sedan till GeKås där hon fick snabbshoppa några saker. Hon fick en halvtimma på sig. Hon var klar på 5 minuter. Vilken utmaning va? GeKås gav henne fina bröllopspresenter i form av handduk, t-shirt, solbrillor, nyckelring och annat smått och gott. Allt med texten Ullared på, hon lär få mycket användning av dem! :)
Vi fikade tillsammans ute på gräset med god pastasallad. Det blev väldigt lyckat och trevligt!


On the road

Nu sitter vi i bilen påväg hem från Skåne efter en weekend hos mormor och morfar. Vi har grillat god mat, varit på promenad vid havet, varit på miniloppis och letat grodyngel. Himla mysigt faktiskt.

Jag hade tänkt att ta tillfället i akt att lägga upp lite foton men märker nu att jag inte ser något på datorskrämen!!


RSS 2.0