RixFM festival

Vi åkte i ilfart in till Göteborg förut för att hinna till RixFm Festival som det kallas.
Först strejkade bilen och sen fanns ingen parkering. Sedan var det också så att man var tvungen att gå runt hela skiten för att få komma in. Ganska sena. Vilket egentligen inte gjorde så mycket eftersom det från början bara var pubilkuppvärmare som uppträdde. Men, vi fick stå så lång bort som det bara gick, vilket gjorde att man varken såg eller hörde. Mille tappade ganska fort humöret så underhållingen för honom gick på högvarv.

Visst. Darin, Hassle, Ola, Rebound. Låter som rena drömmen för Tilda. Däremot så kör de tjugo andra låtar som man knappt känner till. E.M.D, som klart var det riktiga dragplåstret, gjorde förvånansvärt bra ifrån sig. Även Erik Grönwall, som vann idol sist, var rolig att titta på. Där har vi en människa som verkligen utstrålar glädje för att uppträda och skäms inte för att bjuda på sig själv. RixFM konferencierna Gerf Fylking, Sofie Wistam m.fl var däremot som ett skämt. Sexskämt kan väl vara okej om det är ett, inte när alla deras grejer går ut på det och 80% av publiken inte borde höra det.

Mille var i mindre trans när "Unstoppable" kom ut så scenen. Han visste inte riktigt vart han skulle göra av sig själv. Skulle han tycka att det var jätte roligt eller skulle han tycka att det var förfärligt jobbigt? Han finns ju annars bara i telefonen. Mot slutet var han vild som jag vet inte vad. Jag gick då iväg med honom och upptäckte att man kom in väldigt nära scenen. Det tyckte Mille var lite roligare. Där såg man ju E.M.D, livs levande.
Tänk så spännande! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0