Städat och klart

Igår halv elva började jag städa i min lägenhet. Strax efter sju kunde jag åka därifrån.
Vi tog kort på en del saker som man bara inte lämnar efter sig. Bara för att kunna visa om det blir mer diskussioner. Vilket jag givetvis inte hoppas! Jag mötte upp killen som bodde i lägenheten för att lämna grejer som de glömt kvar och då sa han att han var tacksam för att jag gav dem ett boende. Så helt hopplösa är de inte!
Det var skönt att avslutet inte bara blev helt galet. Trots att jag städade i ca 7 timmar igår så känns det bra.
Det känns skönt att det är borta och jag vet att hon som ska hyra lägenheten nu absolut inte kommer lämna den på samma sätt! Jag tror att det är ordning och reda på henne! Skönt!

Idag ska jag bara till lägenheten och sätta i nya lampor i alla lamporna, lämna på sofföverdraget som vi tvättat och hämta mitt förstörda bord. Ska se om man kan sätta på en ny skiva på det och göra något kul med det! Jag får titta i inredningstidningar och sen se om jag kan ta fram min kreativa sida! :) Annars får jag be Louise om hjälp! :) 

Annars är det bara massa måsten idag med. Måste fixa med böcker för engelskan jag ska läsa, till arbetsförmedlingen för intyg och påskrifter, skriva papper för csn... Bara massor av tråk!
But then again, that's life!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0