Va, ingen sol? Fel, igen!

Jag är en sån person som varje morgon när jag vaknar kikar ut genom gardinen/persiennen för att se vad det är för härligt väder. Detta är ganska svårt här. Här är det nämligen så att det sitter riktiga grejer för fönstrena. Robusta jualusier, inget vi har hemma särksilt ofta. När jag tänker efter lite så tror jag att jag mest tänker på affärer när jag ser sådana. Vissa affärer har något liknande de drar ner på nattetid.
Hursomhelst, det låter en del när man drar upp dem och som ni kanske förstår är det ganska mörkt i rummet innan man drar upp dem. Det finns liksom ingen möjlighet att se hur vädret är ute. Jag har ju också en balkong i vägen som gör att det inte säcker att dra upp den lite för att se hur vädret är. Jag har vant mig nu, lamporna måste tändas så att man sakta vänjer sig vid ljuset. Detta är dagens i-lands problem!

Hursomhelst (igen), det jag egntligen ville säga var att jag gör en kvalificerad gissning varje morgon om det är sol eller icke. Oftast är det fel. Idag tänkte jag att det skulle vara sol men det var det inte. 16 grader stod det på termometern när jag kom ner. 16 grader!!! Så ni som tror att jag har det jätteskönt och varmt och kan sola hela dagarna, ni har fel! Strumpor och tröja på! Nu står det visserligen 21 grader på termometern och små små skimtar av solen kommer fram då och då. Men jag hoppas på mera sol idag! :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0